L'escola Arsenal celebra la difusió del treball finalista per la defensa dels drets de la gent gran LGTBI

27 febrer de 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el d’Educació, a través del projecte Talent Creatiu i Empresa, van convocar el curs 2017-2018 un concurs per seleccionar els millors cartells que fomentin de manera entenedora, el respecte a l’orientació sexual i a la identitat de gènere entre la gent gran.
 
Hi van participar 100 alumnes de 10 escoles de Catalunya, que han rebut l’assessorament previ de representants d’entitats LGBTI de gent gran sobre la realitat i les necessitats d’aquest col·lectiu.
 
Després de diverses fases de valoració i selecció, s’han escollit dos cartells guanyadors. Els autors dels cartells són Miguel Angel Banchon Luna, alumne de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès i Sofia Martín Sánchez, alumna de l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell.
 
Aquests dos cartells ja s’han començat a penjar en els centres de persones grans de Catalunya: residències, centres de dia, habitatges tutelats, casals, centres cívics, etcètera, i estan rebent una molt bona acollida. També s’està elaborant una exposició itinerant amb tots els cartells que van arribar a la final del concurs.
 
+info: govern.cat