SERVEIS A ENTITATS I EMPRESES

Gestió de projectes professionals 

 

Antecedents

L’Escola d’Art i Disseny Arsenal està autoritzada des del curs 2019-2020 a impartir els tres cicles formatius de grau superior de Joieria artística, Gràfica impresa i Gràfica audiovisual incorporant el mòdul de Formació en entorn laboral (Gestió de Projectes Professionals). RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2019.

 

Serveis que ofereix l'escola

Des del mòdul de Gestió de projectes professionals, l'escola duu a terme encàrrecs i serveis relacionats amb les especialitats dels cicles de grau superior. Es desenvolupen treballs de l'àmbit de la Comunicació gràfica, de la Joieria d'art i de l’àmbit artístic multidisciplinar.

Amb la voluntat de col·laborar amb l'entorn i oferir una primera experiència laboral real a l'alumnat, i emulant la metodologia de simulació d'empresa, es treballen els projectes en equips multidisciplinaris. Es potencia l'emprenedoria, s'estimula la creativitat, la capacitat d'adaptació i invenció, establint sinergies entre l'escola i l'entorn. Des de Gestió de Projectes professionals, l'escola ofereix la possibilitat d’assumir reptes i encàrrecs d'entitats externes i col·laboracions amb altres centres docents. Actualment, des d’aquest mòdul formatiu es desenvolupen programes d’innovació pedagògica, com ara Talent Creatiu i Empresa i en un futur la participació en el programa CooperArt.

 

Línies del servei

Productes i serveis de l'àmbit de la COMUNICACIÓ GRÀFICA IMPRESA I AUDIOVISUAL   Productes i serveis de l'àmbit de la JOIERIA   Productes i serveis de l'àmbit d’ART i DISSENY MULTIDISCIPLINAR
Identitat gràfica visual, campanyes coordinades, senyalística, packaging, disseny editorial, motion graphics, infografia animada, animació, cartells i aplicacions en suport imprès, publicitat per a xarxes socials i web, instal·lacions i vídeo projeccions.   Joieria d’autor, disseny de col·lecció de joies, restauració de joies, investigació i aplicació de nous materials en la joieria, pins, artesania en volum, escultura de petit format, complements de moda, disseny de guardons, regals institucionals, intervencions artístiques en el cos.    Entomem projectes oberts que  requereixin un enfoc més experimental tant en l’àmbit artístic com en el del disseny, es realitzen propostes des de diferents disciplines per oferir solucions innovadores. Des d’intervencions urbanes a murals, instal·lacions per esdeveniments promocionals, socioculturals, performances per actes inaugurals…etc.  

 

Qui pot sol·licitar aquests serveis?

Institucions, empreses, associacions i entitats sense ànim de lucre. Entitats socials, entitats vinculades a la protecció del medi ambient i centres educatius de tots els nivells i estudis.

 

Condicions per sol·licitar el servei 

Cal el compromís de l'entitat o empresa demandant amb la formació, predisposició en la presentació i seguiment de l'encàrrec en el calendari i horari establert conjuntament amb l'escola. Estar d'acord amb el que subscriu la carta de serveis, amb manifest compromís mediambiental, respecte per la diversitat sexual, per la llibertat de creences i la igualtat de gènere. 

 

Canals de prestació del servei

Es poden prestar serveis de forma telemàtica o presencial, sempre que sigui possible (per ubicació geogràfica, disponibilitat de desplaçament al centre, coincidència horària)

Les sol·licituds poden tramitar-se per tres canals:

> Per telèfon al 93 892 13 62 en horari de matins, de 9:30 a 13 h. Podeu deixar les dades de contacte i un/a coordinador/a de GPP contactarà amb vostès (en 24-48 hores des de la vostra trucada al centre).

> Al correu info.gpp [a] arsenal.cat

> A través del formulari d’encàrrec de la web 

 

Com sol·licitar un servei?

Podeu sol·licitar el servei a l’escola en dos passos:

 1.  Omplir el formulari d’encàrrec

 2.  Una vegada tramés el formulari, l'escola es posa en contacte amb l'empresa/entitat sol·licitant (entre 24-48 hores) per tal de donar resposta a la sol·licitud. Si escau, es demanarà ampliar la informació sobre l'encàrrec, per poder valorar l'encaix de la proposta en el marc del mòdul de Gestió de projectes professionals (GPP). 

En el cas d’acceptació de l’encàrrec per part de l’escola, es concerta una entrevista (telemàtica o presencial) amb la persona responsable de l'àrea de GPP i es formalitza l’acord o conveni.

 

FORMULARI D'ENCÀRREC 

Si ho preferiu, també podeu contactar
al telèfon 938 921 362 (matins de 9.30 a 13 h)

 

Coordinadors de GPP

Èquip tècnic:

Ferran Bohé Medialdea (àrea de Comunicació Gràfica)

Sònia Cabestany Montardit (àrea de Comunicació Gràfica)

Josepa Raventós Lorenzo (àrea de Projectes d’art i disseny)

Gabriela Soffer Slotopolsky (àrea de Joieria Artística)

Carla Elias Torras (àrea de Comunicació Gràfica)

  

Compromisos de l'Escola Arsenal i l'empresa o entitat. Drets i deures.

En l'acceptació de les propostes d'encàrrecs o col·laboracions, es valora el fet que no suposin una competència deslleial en qualsevol sector professional. Amb l'acceptació de les condicions que presenta la carta de serveis o conveni o acord, l'empresa/entitat es compromet a no presentar una proposta, que s'hagi plantejat com a encàrrec, simultàniament a professionals o empreses del sector de la Comunicació gràfica, Joieria o de l'àmbit artístic.

L'escola Arsenal es compromet a complir amb la demanda del client, dins dels terminis establerts en l'acord de l'encàrrec i en el calendari escolar vigent del curs.

L’empresa/entitat s’ha de comprometre al respecte del ritme de desenvolupament i producció propis d’un centre educatiu, amb la participació activa del seguiment i recepció del projecte i la col·laboració en la difusió i promoció pels canals propis de l’entitat o empresa.

Dret a cita de l'autoria de l'alumnat que ha desenvolupat el producte o servei i de l'escola d'art i disseny Arsenal. L'escola es reserva el dret d'imatge del producte o servei i de les seves fases de desenvolupament per a difusió externa i interna, en els canals de comunicació de l'escola (web, xarxes socials, correu electrònic, memòria i arxiu del centre). Així com la presentació en esdeveniments, rodes de premsa, exposicions…

L'acceptació de les condicions de la carta de serveis de l’escola Arsenal, implica el compromís exprés amb el que es convingui amb l'escola mitjançant un acord o conveni a determinar per ambdues parts.

 

Contraprestacions de la prestació del servei a l'empresa o entitat.

El cost per l'usuari dependrà de l’abast del projecte i el tipus d'entitat. 

En el cas de col·laboracions entre centres educatius la contraprestació és l’intercanvi de serveis.

En altres casos es contemplen contraprestacions com ara la donació de material per l'escola, beques per l’alumnat, visita i/o estada a l’empresa, formació específica impartida per part de l'empresa/entitat i el compromís en la difusió dels projectes en els mitjans.

Les despeses generades per l'encàrrec en la part de desenvolupament, producció de prototips, possibles lloguers (de maquinària, manipulació, espais...) i producció final, formaran part del pressupost previ de l’encàrrec i són a compte de l'empresa/entitat.

 

Servei d'atenció a l'usuari.

Des de l'escola Arsenal també s'ofereix el servei d'atenció a l'usuari o client, per tal de recollir comentaris o propostes de millora que ens ajudin a fer millor el nostre servei a través de la Bústia de suggeriments. Podeu col·laborar fent suggeriments, agraïments, queixes, que ens orienten en futures col·laboracions o sobre aspectes del mateix servei (comunicació, calendaris, etc.)

 

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Gestió de Projectes Professionals https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal