L'escola Arsenal participa en l'exposició "Art i Disseny. Talent creatiu i empresa"

24 abril de 2018

EXPOSICIÓ, BARCELONA

  

Dimarts 24 s'ha inaugurat l'exposició "Art i Disseny. Talent creatiu i empresa", a l'Illa Diagonal de Barcelona.

L'Exposició s'inscriu en l'àmbit de la IV Jornada d'art i disseny: de l'escola a l'empresa, que organitza el Departament d'Ensenyament amb el suport de totes les escoles d'art de Catalunya.

La nostra participació en aquesta exposició és:
En la selecció de projectes de 2 alumnes entre els 10 finalistes del concurs “Talent-Art: Projecte d'emprenedoria artística” organitzat per Ceràmiques Marcó i el Departament d'Ensenyament. En aquest concurs hi han participat 8 escoles d'art (La Llotja, Rubí, Pau Gargallo, Groc, Sant Just, La Garriga, Gaspar Camps i l'Arsenal). Es tractava de dissenyar una proposta gràfica, que tingués a veure amb el territori català, sobre producte ceràmic existent. El premi dels projectes finalistes és la seva comercialització. Els alumnes finalistes són: Jennifer Garcia i SergioRoma, de 2n curs de CFGS en gràfica impresa.

Primer premi del concurs de "cartells LGBTI. Gent gran" organitzat pels Departaments de Treball i Ensenyament. En aquest concurs hi han participat 13 escoles d'art, 190 alumnes que han presentat 90 propostes, sobre la difusió del respecte a la diversitat sexual i de gènere i l'acolliment a les residències de persones grans i centres cívics de Catalunya. Aquest primer premi ha estat per l'alumne: Miguel Ángel Banchón de 2n curs de Grau superior en gràfica audiovisual.

En el mateix concurs hem tingut un altre projecte finalista, Celma Hil, de 1r curs de CFGS gràfica impresa i una menció especial per Carles Bisbal, alumne de 2n de CFGS gràfica impresa per la presentació del seu projecte en vídeo.

 

 

Art i Disseny. Talent creatiu i empresa https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal