L'exposició 45_LINEALS a la Capella del Vinseum, del 5 al 30 d'abril de 2017.

3 d'abril de 2017

A partir de dimecres 5 d'abril, a la sala d'exposicions de la Capella del Vinseum, podeu visitar l'exposició 45_Lineals. Solidaritat i sostenibilitat dels treballs dels alumnes de Grau Mitjà de l'escola Arsenal.

L'exposició 45_Lineals és el fruit de la col·laboració entre el Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte de divulgació dels 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i l'Escola Municipal d'Art Arsenal de Vilafranca en el seu 45è Aniversari.

El treball pretén que mitjançant una visió artística, els alumnes reflexionin sobre els objectius formulats pels propers anys, per a fer un món millor. A partir d'un procés pràctic basat en el reciclatge, els alumnes transformen el paper i el cartró en material plàstic que els permet treballar forma i color. L'objectiu final és la creació d'una línea de 45 metres formada per plafons de 45x45 cm. Aquesta línea marca l'inici del projecte de futur de l'escola després de 45 anys d'història.

Els objectius s'han agrupat per colors, treballant el punt i la línea com a elements compositius fonamentals. Els alumnes han treballat amb pasta de paper sobre cartró reciclat i pintat amb pintures a l'aigua. Han utilitzat els colors el vermell, verd, groc i blau, per tal de simbolitzar els elements de la terra com l'aigua, la terra, la natura i el foc.

L'exposició romandrà oberta a Vilafranca fins al 30 d'abril de 2017.

L'horari de la sala és: Dv. de 17h a 20h, Ds. de 10h a 14h i de 17h a 20h / Dg. de 10h a 14h

Us hi esperem!

Exposició 45 Lineals https://arsenal.cat/ Sònia Cabestany
Copyright © 2023 EMA Arsenal