El concurs E-connect, organitzat per l'Institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb diverses entitats locals, és una oportunitat per als estudiants de mostrar les seves idees emprenedores, innovadores i creatives.

L'alumnat de l'Escola Arsenal que enguany han participat en la competició són estudiants de 2n curs de grau mitjà dels cicles d'assistència al producte gràfic imprès i assistència al producte gràfic interactiu. Els i les estudiants han demostrat un alt nivell de talent i dedicació en aquesta competició. La seva participació exemplifica el compromís de l'Escola Arsenal amb el foment de la iniciativa emprenedora i la creativitat entre els seus estudiants.

A més, l'alumnat de les diverses escoles i instituts ha rebut una formació integral sobre la metodologia de treball "Design Thinking", la qual els ha permès desenvolupar solucions innovadores per als reptes plantejats per les empreses participants. Per donar suport als equips finalistes, estan programades sessions de mentoria personalitzada, on rebran assessorament especialitzat per poder comunicar les seves idees de manera clara i persuasiva davant les empreses participants. 

La final del concurs, que se celebrarà el proper 15 de març, és una oportunitat per als estudiants de presentar les seves idees davant d'un jurat expert i destacar el seu potencial i creativitat. Desitgem el millor als nostres estudiants de l'Escola Arsenal en aquesta etapa final del concurs i esperem que aquesta experiència els proporcioni un creixement personal i professional significatiu.

 

 

 

L'Arsenal participa, un any més, al concurs E-connect https://arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal