VII JORNADA D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY

VII Jornada APD i reconeixements als projectes "Talent creatiu i empresa 2021-22"

6 de maig de 2022

 

Aquest divendres 6 de maig, s'ha dut a terme la VII Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny organitzada pel Departament d'Educació, en format televisiu i emesa des del Canal Taronja TV.

Durant la Gala Virtual de la VII JORNADA APD es van conèixer la selecció dels 15 millors projectes finals de Grau Mitjà i Grau Superior del curs 2020-2021, de les escoles d'art i disseny de Catalunya. Entre aquests finalistes vam comptar amb la selecció del projecte "El plaer de les joies", una col·lecció de joies-joguina eròtiques d'Estela Bonet i Ona Canals, exalumnes del Grau Superior de Joieria artística de la nostra escola.

En el mateix acte també es va fer el lliurament dels reconeixements als 26 projectes del Programa d'Innovació "Talent creatiu i empresa" del Departament d'Educació, amb la participació de 20 empreses i institucions. L'alumnat de segon de Grau superior de totes les especialitats hi ha participat en diferents projectes des del mòdul de FEP (Formació en entorn professional). L'escola Arsenal ha comptat amb 3 mencions destacades als projectes: ,  Infografia de la prova d'accès d'ensenyaments esportius de Handbol (Sergi Ballester, Marta Madero i Nil Moreno). I per últim, es van otorgar 2 reconeixements com a guanyadors als projectes: Infografia animada per l'IBEC (de Roger Melero i Jara González),i disseny de pictogrames per ICSSL (Nil Baca i Juan Antonio Paga), alumnes de Grau Mitjà d'APG interactiu.

Volem agraïr a tot l'alumnat la vostra participació, entusiasme i ànim durant la Gala Virtual de la VII JORNADA APD de divendres passat, així com la implicació i bona feina que s'ha dut a terme. Enhorabona a tots!!! 

Podeu gaudir del programa al següent enllaç: https://vimeo.com/event/829905/videos/545844286/
 
>> Reconeixements i mencions dels projectes TALENT CREATIU I EMPRESA 2021

 

Jornada APD i reconeixements als projectes "Talent creatiu i empresa" 2022 https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal