L’Arsenal acollirà l’exposició de
les Insígnies Mestre Artesà 2014

Carolina Pateiro, que cursa segon de joieria artística
a l’Arsenal, va guanyar el primer premi amb
la peça Canvi constant

Del 13 de novembre al 11 de desembre de 2014

EXPOSICIÓ, ESCOLA MUNICIPAL D'ART ARSENAL

alt

El proper dijous 13 de novembre s’inaugurarà a l’escola municipal d’art Arsenal de Vilafranca l’exposició de les Insígnies del Mestre Artesà 2014, una mostra de totes les peces concursants a la novena edició del concurs en que va resultar guanyadora l’alumna de l’escola Arsenal Carolina Pateiro. En aquesta darrera edició del concurs hi han participat 80 alumnes de joieria procedents de les escoles catalanes amb cicles superiors de joieria: Llotja de Barcelona, Massana, Arsenal de Vilafranca, Art del Treball, Art de Vic, Escola d’Art de Tarragona i l’Escola del JORGC.

Primer Premi

El primer premi del concurs de les Insígnies de Mestre Artesà 2014 ha estat per a l’alumna de l’escola municipal d’art Arsenal de Vilafranca Carolina Pateiro Guirao, amb una peça titulada Canvi constant, una proposta lúdica mitjançant la interacció, la referència a la mesura i la proporció àuria, simbolitzada en una eina present en el món dels oficis. Els 42 artesans guardonats enguany amb el diploma de Mestre Artesà 2014 han rebut, juntament amb la distinció, un exemplar de la insígnia guanyadora del 9è Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans, obra de l’estudiant nascuda a Barcelona.
A banda d’aquesta peça, a l’exposició també hi haurà els dissenys d’altres alumnes de l’Arsenal que hi van participar: Pedro Andrés, Aida Cascant, Alba Gamero, Míriam Márquez, Carola Monrabà, Daniel Rivas, Pere Roca i Sara Valls.
L’exposició s’inaugurarà el dijous 13 de novembre, a les 19 hores, i serà instal·lada a les instal·lacions de l’escola Arsenal, on es podrà visitar, fins a l’11 de desembre.

 

Insígnies Mestre Artesà 2014 https://arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal