15 d’abril de 2015

Entrega de Premis Concurs Insígnia Mestre Artesà

L’escola municipal d’art de Vilafranca del Penedès aconsegueix el premi per segon any consecutiu

L’alumna de l’escola municipal d’art Arsenal de Vilafranca SANDRA ROCA ha estat la guanyadora del CONCURS INSIGNIA DE MESTRE ARTESà que convoca Artesania Catalunya per escollir el disseny de la peça que distingirà els mestres artesans. El treball de Sandra Roca distingirà els mestres artesans d’aquest 2015 i serà el President Mas qui els reconeixerà amb aquesta insígnia, en un acte el mes de proper mes de juliol.

El jurat ha valorat un total de 55 peces, relitzades per alumnes de les 4 escoles oficials de Catalunya que imparteixen joieria, a més de l'escola del JORGC (Col·legi Oficial de Joiers, d'orfebres, de rellotgers i de gemòlegs de Catalunya). Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el veredicte. El disseny de Sandra Roca ha obtingut el primer premi i serà la Insígnia Mestre Artesà 2015.

Sandra Roca, guanyadora del concurs

Aquest és el segon any consecutiu que un alumne de l’EMA Arsenal de Vilafranca guanya aquest concurs. A més, entre els treballs finalistes hi havia també el disseny d’una altra alumna del centre, Marta Frechin.

 

Sandra Roca, guanyadora dels concurs Insignia Mestre Artesà 2015 https://arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal