L'Arsenal de Vilafranca fa la portada del premi de l'Odissea

27 de gener de 2014

LLIBRERIA L'ODISSEA, VILAFRANCA

Aleix Jové, autor de la portada

La portada del llibre guanyador del 15è premi de narrativa El Lector de l'Odissea ha estat dissenyada per Aleix Jové, alumne de segon curs de Gràfica Publicitària.

Per commemorar l'efemèride de l'aniversari. la llibreria vilafranquina va encarregar la portada a l'escola d'art, que n'ha fet un concurs entre els seus estudiants de joieria i gràfica publicitària. Hi han pres part més de 30 alumnes, que després de llegir-se el llibre de Sílvia Romero, han creat les seves propostes. El professorat en va triar set; d'aquí en van sortir tres finalistes, i finalment ha estat l'editora, Proa, qui ha seleccionat l'obra guanyadora. L'autor és Aleix Jové, de 19 anys i veí de Sant Cugat Sesgarrigues, que basant-se en el fet que les protagonistes d'El plagi són dues dones, ha buscat algun element que ho sintetitzés, que fes pensar en la dona, i ha triat un vestit penjat d'un fil en un entorn rural i unes sabates femenines. Jové s'ha emportat 300 euros de premi i el seu disseny serà portada del llibre, almenys en una edició local limitada. Els altres dos estudiants finalistes han estat Sara Valls i Núria Tarrida.

Portada de El Plagi, XV Premi Lector de l'Odissea

Podeu ampliar la notícia:

 

http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/lestudiant-de-grafica-publicitaria-de-larsenal-aleix-jove-ha-dissenyat-la-portada-del-llibre-del-15e-premi-el-lector-de-lodissea

 

Aleix Jové dissenya la portada del XVé Premi Lector de l'Odissea https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal