Sandra Domenech i Conxita Ibañez, alumnes de grau superior,  han concebut els premis que ha atorgat el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

Els responsables del CNJC varen proposar a l'escola el disseny i realització dels trofeus que han entregat durant el Sopar de l'Associacionisme Jove Català. Com en d'altres ocasions, hem traslladat el projecte a les nostres aules per convertir-ho en una oportunitat d'aprenentatge pels nostres alumnes. Des de l'àrea de Projectes, les professores Rosa Boqué i Anna Rafecas han estat les responsables de coordinar els grups de treball composats per ceramistes i joieres.

L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc el passat 5 de novembre al Palau de Mar de Barcelona. El sopar ha estat presidit pel sr. Benjamí Aguilar, president del CNJC, el sr. Peter Matjasic, president European Youth Forum i el sr. Antoni Reig, director general de Joventut. Les alumnes Ona Andres, Alba Coll, Alba Seguès, Sandra Domenech i MªJosé Nin han participat en l'acte en representació de l'escola i com a corresponsables del projecte de disseny dels trofeus.

 

Trofeu CNJC

 

Trobareu més imatges de l'esdeveniment als vincles següents:

http://www.facebook.com/cnjcxarxajove
http://www.flickr.com/cnjc