L'alumna de segon de Gràfica Publictària, Nina Raventós; ha obtingut el primer premi del I Concurs d'aquarel·la “Nous Talents” que organitza l'empresa GUARRO, amb una aquarel·la titolada De peus a terra. L'obra de Raventós es va gestar al taller de dibuix de l'escola coordinat i conduït per Mària Rafecas.
Al premi hi optaven estudiants de totes les escoles d'Art i Disseny de l'estat.
El jurat compost pel galerista Pere Mundet, el director del Museu de l'Aquarel·la “Fundació Martínez Lozano”, Eduard Martínez, el pintor Vincenç Huedo, l'artista Teresa Pampalona i Oriol Camps, product manager de l'empresa Guarro Canson, ha premiat l'obra de Nina Raventós per ser una composició volàtil i fresca feta a partir d'elements tant rígids i estàtics com ho són les línies rectes horitzontals, i que en l'obra de Raventós  transmeten, en canvi, la sensació contrària: una sensació plena de dinamisme. El veredicte del jurat elogia també l'ús de l'espai en blanc i la lleugeresa compositiva.
El premi està dotat amb 1000€ i una invitació per exposar al Museu de l'Aquarel·la “Fundació Martínez Lozano” de Llançà. Per altra banda, l'Escola d'Art Arsenal rebrà un lot de productes de la gamma “Aquarel·la-Guarro” per la seva participació.
Les obres guanyadores es poden veure www.canson.es