Informació pública

Preus públics

Preus públics per al curs 2021-2022

Podeu consultar els preus públics dels diferents serveis de l'Escola Municipal d'Art Arsenal a l'ordenança fiscal 40 de l'Ajuntament de Vilafranca

Enllaç a l'Ordenança Fiscal 40, de Vilafranca del Penedès 

Si ho preferiu, podeu accedir també al quadre resum de cada un dels nivells formatius:

JORNADA DE PORTES OBERTES

Portes Obertes presencials per a les famílies

13 de març de 2021, de 10.00 a 13.30h

El dissabte 13 de març de 2021, obrim el centre per a que pogueu conèixer les instal·lacions de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, l'oferta educativa pel curs 2021-2022 i els procediments d'admissió de nou alumnat

Enguany, el Departament d'Educació ha autoritzat el desenvolupament de les Jornades de Portes Obertes presencials fora de l'horari lectiu per a que totes les famílies puguin escollir el centre més adequat pels seus fills i filles.

A partir del curs 2021-2022, l'accés als cicles d'Arts Plàstiques i Disseny és escara més sencill i permet un major nombre d'itineraris formatius. Veniu a informar-vos!

Per tal d'evitar aglomeracions i garantir la seguretat sanitària, cal que sol·liciteu cita prèvia al telèfon 938 921 362

 

 

Beques 2020-2021

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

Termini per presentar les sol·licituds: del 9 d'agost al 30 de setembre de 2020

Per tal de gestionar les sol·licituds de la convocatòria d’ajuts per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu podeu demanar cita prèvia en següent enllaç: 

Cita Prèvia

INFORMACIÓ SOBRE ELS ESTUDIS

Nou web temàtic triaeducativa.gencat.cat

14 d'abril de 2021

Us presentem el nou web temàtic triaeducativa.gencat.cat, que neix amb un objectiu principal: oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l'ESO i han de decidir quina formació s'ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral.

Aquest nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. El portal inclou les fitxes actualitzades de tots els estudis, d'acord amb els canvis introduïts arran de l'entrada en vigor de la nova llei d'Educació, la LOMLOE, el 19 de gener passat. A més, i trobareu vídeos explicatius sobre els diferents estudis, podcasts sobre temes diversos (proves d'accés a ensenyaments d'arts plàstiques i disseny, d'arts escèniques i esportius, novetats del proper curs, recomanacions per fer un bon treball de recerca...), un desplegable descarregable que reuneix tota la informació sintetitzada sobre l'oferta formativa, i molts altres materials.
 
També al nou web preinscripcio.gencat.cat, trobareu informació sobre el procés de preinscripció 2021-2022 dels diferents estudis i nivells d'ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.
 
 

 

 

Borsa de professors de l'Escola municipal d'art Arsenal

Convocatòria per incorporar nou professorat a les borses de professors de l'escola

Convocatòria per a la selecció per concurs de mèrits, amb prova selectiva i entrevista, de les places següents:

  • Professors/es de gràfica interactiva i audiovisual.
  • Professors/es dels mòduls comuns dels cicles formatius de les famílies de comunicació gràfica i audiovisual i joieria artística. 
  • Professors/es dels cicles formatius de la família de joieria artística.
  • Professors/es de gràfica impresa.

Consulta les bases

  • Termini de presentació d'instàncies: 10 de juliol de 2020

>> Llista de persones admeses i excloses

>> Llista baremada definitiva setembre 2020