16 de desembre de 2012

VINSEUM, VILAFRANCA DEL PENEDÈS

 

Hem recollit 1.700 euros a benefici de la recerca contra el càncer. Moltes gràcies a tots!

L'actor Fermí Fernández serà l'encarregat de conduir la subhasta a benefici de La Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la lluïta contra el càncer

En el marc del conveni CAVES NADAL & ARSENAL, que té la finalitat de fomentar la creació artística de la nostra comarca, alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Joieria Artística de l’Escola Municipal d'Art Arsenal han creat 10 joies que vesteixen l'ampolla de cava Ramon Nadal Giró Gran Reserva 2004.

Aquestes peces seran subhastades a benefici de la Marató de TV3 el proper 16 desembre a les 11:30h al recent inaugurat Auditori del VINSEUM de Vilafranca.

Exposició de les peces

Al web del Vinseum, es mostra una exposició de les 10 peces a subhasta. Alhora, al pati de la Taverna de Vinseum, es podrà veure exposada la peça original nº 9 Nadal.

Copa solidària

La setmana prèvia a la Marató, de l'11 al 16 de desembre, la Taverna de Vinseum oferirà copes de cava solidàries. Cada copa significarà una aportació de cinc euros. Per aquesta acció Caves Nadal aportarà de manera gratuïta ampolles de cava RNG Gran Reserva 2004.

 

Imatges de l'esdeveniment realitzades per Marc Cuscó, Xavier Duran i Mària Rafecas.

Subhasta a benefici de La Marató de TV3 https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal