EXPOSICIÓ

Per què la joia és cultura?

del 15 al 30 d'octubre de 2022

A LA TENEREIA, Arxiu comarcal

Anna Rafecas i Gabriela Soffer, professores de joieria de l'escola, participen a l'exposició organitzada i comissariada pel Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemòlegs de Catalunya (JORGC) amb la col·laboració de les escoles de joieria de Catalunya

A la mostra també hi són presents Patricia Sadala, Jordi Masó, Xènia Ribes, Patrícia Aguiló, Sergio Sanchez, Paula de la Rubia, Paula Gisbert, Paula Alfocea, Sara Comino, Somiya Rodríguez amb peces realitzades durant els cicles formatius de grau mitjà i superior de joieria. Les peces poden veure's a Llucià joiers, al carrer Òdena, 3, d'Igualada.   

L'exposició s'inscriu en el marc de la capitalitat cultural catalana d'Igualada i pretén posar de manifest el paper que juga la joia i la joieria en el nostre context social i cultural. En aquest sentit, i com apunta Alex Riu -President del JORGC- l'exposició a recull peces que "representen l’esperit creatiu i cultural dels nostre ofici, i conviden al diàleg i a la reflexió. I de com una disciplina d’una extensíssima tradició al nostre país i que representa els valors culturals, s’ha de transformar a l’adaptar-se als nous corrents socials i de pensament.

Inauguració: dissabte, 15 d'octubre a les 10.30h

Descarregueu catàleg 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat