Exposem els complements fets a l’escola per a la dissenyadora Natalie Capell, en la darrera col·lecció del 080 Fashion

21 de gener de 2015

EXPOSICIÓ, ARTESANIA CATALUNYA, BARCELONA

La mostra s’inaugura el dimarts 27 de gener al centre d’Artesania Catalunya, al carrer Banys, 11 de Barcelona 

El proper dimarts 27 de gener s’inaugura a la seu d’Artesania Catalunya a Barcelona, l’exposició de peces del 080 Barcelona Fashion del mes de juliol, en la qual es podran veure dissenys d’alumnes de l’escola Arsenal de Vilafranca en col·laboració amb la dissenyadora Natalie Capell. Concretament, s’hi mostraran alguns dels barrets presentats en la col·lecció Vent de Capell, amb complements aeris realitzats al taller de joieria de l’escola Arsenal. Els alumnes Aida Cascant i Pere Andrés i la professora Anna Rafecas han tirat endavant un projecte, on s'han fusionat la joieria i la moda.

Les peces realitzades, que simbolitzen el moviment de l'aire que ens envolta, han estat el resultat d'una intensa relació de complicitat entre el món de l'aprenentatge i el del disseny professional.  Aquesta experiència obre la porta a noves col·laboracions i continuïtat per a futures edicions.

Els materials utilitzats són plata de llei, l’acer i el polipropilè, amb diferents peces soldades i encaixades entre elles per tal de garantir la forma definitiva de l'estructura i l'estabilitat de tot el conjunt.

L’exposició d’una selecció de dissenys de Natalie Capell, amb els complements realitzats per l’Arsenal, es podrà veure al centre d'Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11. Barcelona) a partir del 27 de gener.

Exposem les peces presentades a 080 https://arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal