L'escola presenta JOYA D.O. Espai Caves Nadal el producte de l'stage creatiu realitzat a la finca Nadal durant el mes de juliol d'enguany

17 d'octubre de 2013

CONVENT DELS ÀNGELS, BARCELONA

Joya Barcelona 2013

Cristina Amat ha estat seleccionada per representar l'escola a la fira internacional de joieria contemporània JOYA que es cel·lebra aquesta setmana a la seu del FAD a Barcelona.  L'escola participa a la fira amb JOYA D.O. Espai Caves Nadal,  on s'esposen les peces realitzades durant l'estada de treball a les Caves Nadal i l'Escola Municipal d'Art Arsenal

Les peces han estat produïdes per  alumnes de les cinc escoles de joieria de Catalunya durant l'Stage Creatiu Joya & D.O. Espai Caves Nadal 2013, realitzat el mes de juliol a la Finca Nadal i a l'Escola Municipal d'Art Arsenal.  Les peces tenen com a denominador comú la relació amb el territori i els cicles productius de la vinya.  Totes les peces seran subhastades en favor de la Marató de TV3 d'enguany. 

Al pis superior, Cristina Amat -alumna del cicle de Grau superior en Joieria artística-  presenta el seu Projecte final dirigit per Anna Rafecas i Albert Abella.  Es tracta d'una peça d'estructura modular realitzada en argent  que permet múltiples configuracions sobre el cos. 

Cristina Amat

D'esquerra a dreta, Albert Abella, Cristina Amat i Anna Rafecas.   La peça porta per títiol Ordre-desordre i té el seu inici en un mòdul amb contorn desdibuixat i composició ordenada.  

Cristina Amat 2013
Concebuda a partir del procés de
 construcció i desconstrucció de l'acte de "parar taula",  ens ofereix el repte de poder fer des d'una joia intimista fins a una expansió tot envoltant el nostre propi cos. 
Ordre i caos formen part existencial de les nostres vivències tant col·lectives com individuals i aquesta peça ens convida a reflexionar-hi.

 

 

Joya & D.O. Espai Caves Nadal 

Exposició de peces de l'Stage Creatiu a Caves Nadal

Exposició de les peces realitzades durant l'Stage Creatiu a la Finca Nadal el juliol passat.

Els alumnes seleccionats per participar en l'stage han estat Ariadna Valls i Bàrbara Rodríguez per l'EA del Treball, Aránzazu Sainz i Núria Pascual per l'EAD Tarragona, Natsumi Kaihara i Carlota Serdà per l'EA Massana, Brigitte Guerra i Elaine Brenes per l'ESDAP Llotja i Guiu Rovira i Dani Rivas per l'EA Arsenal.

 

Podeu veure més imatges a l'apartat dedicat a l'stage a les Caves Nadal o bé a la plana de facebook

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat