L'Arsenal participa a la primera Setmana de Joieria Contemporània que tindrà lloc els propers 16, 17, 18 de setembre a Barcelona.

L'escola està representada per Alba Olivella -alumna de segon curs de Joieria Artística- que presenta el seu projecte "Reykjavik". L’objectiu és realitzar joies a partir de la fotografia: mitjançant un estudi previ, Alba realitza una fitxa informativa de cada encàrrec amb els records, sentiments i emocions que es desprenen de la imatge i fa una “joia oberta” amb peces extraïbles que conformen la col·lecció.

Aquesta peça forma part de l'exposició Cadàvers Exquisits que podeu visitar a la seu a d'Artesania Cataluna, al carrer Banys Nous 11 de Barcelona, del 22 de setembre al 12 d'octubre.

En l'apartat OFF JOYA , l'escola participa en l'exposició que té lloc a les instal·lacions de l'Escola del Treball (c.Urgell 187 Barcelona).  En aquesta exposició hi podreu veure les propostes del taller de joieria de l'Arsenal juntament amb les peces de Mireia Rossell (Mataró, 1982), Tati Guevara (El Salvador, 1971) i una selecció de peces de l'Escola d'Art Llotja i l'Escola d'Art del Treball. 

Coincidint amb la fira, el FAD farà entrega dels premis Enjoia't el proper dia 16 de setembre a les 20h a l'Auditori del FAD.  El jurat dels premis ha seleccionat per participar una peça de l'alumna Eva Ortín. 

Podeu trobar més informació a: http://www.joyabarcelona.com/

I al web de l'Alba Olivella: http://www.albaolivellajoia.com/

 

JOYA Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal