Fotografia i VídeoConeix el programa d’afectes especials per exelencia, t’ensenyarem eines i tecnica per que puguis crear personatges propis i animarlos en format gif i podras compartir-los en les teves rets socials.Aprèn a utilitzar els paràmetres d'una càmera reflex en mode manual.
Coneix els fonaments bàsics de la teoria fotogràfica, perd la por a la multitud d'opcions que ens ofereixen les càmeres actuals, i centrat a captar l'escena.
El domini dels tres paràmetres bàsics de la fotografia et permetran fer un salt qualitatiu en les teves imatges: El ISO, i la relació diafragma obturador.
Aprendrem perquè serveix compensar l'exposició i com ajustar la temperatura del color.
Tipus d'enfocaments, com utilitzar el flax i tipus d'arxiu RAW i JPGVeuràs com crear seqüencies, aprendràs a utilitzar el canvas i el timeline. Coneixeràs les diferents tipus de transicions i descobriràs com pots crear títols pels teus vídeos.Coneix quins són els secrets de fotografia i vídeo per triomfar al Instagram
Aprendràs tots els secrets de la creació i edició de contingut de manera creativa, centrat en la fotografia i el vídeo per triomfar en Instagram.Coneix la interfase de les eines principals, aprèn a gestionar i combinar documents, a treballar amb capes i mascares.
Tot el necessari per fer un fotomuntatge de qualitatConeix els secrets de la composició i relacions harmòniques de la imatge.
Compon fotografies que expliquin històries curioses. Descobrint com cuidar l'expecte creatiu de les teves fotografies.Filma edita i publica la teva pròpia pel·lícula d'animació.
Coneix els materials i eines necessàries, i descobreix els conceptes bàsics i els trucs d’una tècnica màgica que dona vida ha els objectes.

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat