TIPOGRAFIA CREATIVA

25, 26 I 27 de juny de 2019

Horari del curs: de 9h a 15h

En la cultura visual que ens envolta, la lletra deixa de ser una unitat llegible per a convertir-se en una imatge suggerent. Nosaltres, com a dissenyadors, hem de saber destil·lar les imatges i traduir-les a través de la tipografia. En aquest curs desenvoluparem un lettering totalment digital i a mida per al disseny d'un cartell tipogràfic.

Marta Cerdà Alimbau és una artista independent de Vilafranca amb seu a Amsterdam. Treballa en projectes que van des de la direcció d'art, al disseny, la il·lustració o la tipografia a mida, pel sector de l'art, la cultura i la publicitat. El seu treball ha sigut reconegut per prestigiosos premis de disseny com The Type Directors Club, The Society of Publication Designers, The Art Directors Club Young Guns o el premi Graffica, entre d'altres. Marta Cerdà també imparteix conferències sobre disseny i creativitat en congressos i universitats de tot el món.

Preu del curs: 170 €

  • Material inclòs
  • Dirigit a estudiants de disseny, dissenyadors gràfics, il·lustradors, tipògrafs i qualsevol persona que vulgui endinsar-se en el camp de la lletra digital que tingui coneixements bàsics d'Adobe Illustrator.
  • Si els/les participants del curs ho prefereixen, poden portar el seu propi ordinador portàtil.

+ info: www.martacerda.com