CURS INTENSIU D'ÀLBUM IL·LUSTRAT

Del 2 al 6 de juliol de 2018

Horari del curs: de dilluns a divendres de 17 a 20 h

T’agrada dibuixar i vols aprendre a estructurar una història en imatges? En aquest curs ens endinsarem en procés de creació d’un àlbum il·lustrat, treballant la narrativa visual d’un text i la projecció d’una maqueta.

El curs contempla l’aprenentatge de les pautes bàsiques que s’han de seguir per crear un projecte d’àlbum il·lustrat, incidint especialment en la narrativa visual.

L'objectiu del curs és que cada alumne realitzi una maqueta d’àlbum il·lustrat amb tres il·lustracions finals.

La il·lustradora Núria Tomàs ens introduïrà en la pràctica dels projectes d'il·lustració des de la seva experiència professional. El seu treball s'enmarca principalment en l'àmbit de la il·lustració infantil i juvenil: àlbum il·lustrat, novel·la juvenil i llibre il·lustrat. Ha treballat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Alfaguara-Grup Promotor, Blast Press, Marlex, Cim Edicions,Consell Regulador del Cava, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Pagà Disseny, Editorial Candaya, i Ruqaya's bookshelf.

Preu del curs: 100 € 

  • L'alumne/a haurà de dur el seu estoig amb llapis, goma, puntafina, regle,... i els materials amb què li agradi treballar: aquarel·la, ceres, llapis de color, anilines, retoladors, etc...
  • Dirigit a estudiants d’arts visuals i d’il·lustració. També persones a qui els agrada dibuixar i explicar històries a través de les imatges, encara que provinguin d’altres professions.

+ info: www.nuriatomasmayolas.com

 

 

 

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat