Elias Alvarez

Del 10 al 13 juliol de 2012

De 17.00 a 21.00 hores

alt

Curs pràctic de construcció, tècniques i mètodes de treball amb Poliestirè expandit, amb finalitat escultòrica. L'objectiu és assolir la capacitat de realització de qualsevol original volumètric per gran que aquest sigui. Amb l'opció de construir-se una eina bàsica de l'especialitat.

Objectius

Donar a conèixer la versatilitat d'un material amb multiples aplicacions i qualitats i alhora tant desconegut. Conèixer una nova manera de crear un model original, com a peça única o per a producció de sèries.

Programa

  • Breu història, tècniques i eines.
  • Construcció de l'eina bàsica.
  • Elaboració d'extrusionats.
  • Talla i modelatge d'una figura.
  • Teòria dels acabats, models efímers o de llarga durada.

Adreçat a...

Tota persona interessada en la construcció d'elements volumètrics o corporis: escultors, modelistes, escenògrafs, dissenyadors gràfics, ceramistes, joiers, pintors, dissenyadors de packaging, operaris teatrals, estands, tunning, retolistes, arquitectes, maquetistes, constructors de bestiari, decoradors en general, amants del bricolatge, aparadoristes...

Materials

Màscara amb filtre / filtres de carbó activat.

Preu: 180 €

Elias Álvarez va seguir estudis de disseny industrial a l'Escola Massana. Acumula 22 anys d'experiència realitzant encàrrecs per cinema, televisió, publicitat, teatre i serveis a d'altres escultors.

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat