Grzeogorz Stachurski

Del 29 de juny al 3 de juliol de 2009
de 17 a 21h.

Durada: 20h
Preu: 100 €

Descripció del curs

Introduir als alumnes en el món de la fotografia digital de manera senzilla i demostrar que la utilització del medi fotogràfic, a l'actualitat, és més fàcil que mai.

La paraula “DO” en japonès significa “el camí”, la seva interpretació al·legòrica que descriu que la vida humana que té el seu propi inici i fi.

La fotografia que a l'actualitat forma un llenguatge de comunicació del segle XXI, d'un nou mil·lenni que s'està expressant a través de les imatges. Aquesta forma de comunicar-se comença a substituir la paraula escrita segons la dita: “…una imatge val més que mil paraules…”.

El seu coneixement i la capacitat d'utilitzar-la, significa un nou espai per la nostra consciència i els nostres sentits.

La creativitat i l'entesa de l'alfabet de les imatges, així com la destresa de comunicar-se a través d'ell, formaran aviat un nou canon a l'educació, i la inhabilitat en la seva entesa s'anomenarà alfabet estètic.

Envoltats de billons d'imatges que cada dia defineixen el nostre món nou, armats de tecnologia moderna tanquem les files fabricant testimonis digitals del nostre temps.

 

El curs va dirigit a tots els aficionats de la fotografia digital i creativa.