Disseny gràfic: una formació pràctica i professionalitzadora

El disseny gràfic és una àrea molt important dins el món de la comunicació, per aquest motiu es tracta d’una professió amb una gran demanda en el mercat laboral actual. Des de la creació de marques fins a la publicitat i la promoció de productes, el disseny gràfic és una eina clau per a la comunicació efectiva i la promoció d'idees i productes.

Per aquesta raó, l'educació en disseny gràfic és cada vegada més important per als alumnes que busquen una carrera en aquesta àrea. La nostra escola ofereix formació en disseny gràfic, i estem constantment innovant les nostres metodologies pedagògiques per poder oferir a l’alumnat una formació actual i adaptada al mercat laboral.

A través de l'aprenentatge pràctic i teòric, els alumnes adquireixen habilitats en els mateixos programes informàtics d'edició gràfica que utilitzen els dissenyadors professionals, i aprenen sobre els fonaments del disseny i la tipografia. També tenen l'oportunitat de desenvolupar el seu estil personal i d'aplicar els seus coneixements en projectes acadèmics i projectes reals, amb el nou mòdul de gestió de projectes professionals (GPP).

Per a les famílies, és important saber que els nostres cicles ofereixen als seus fills una formació de qualitat i adaptada al mercat laboral, una formació pràctica i actual en una àrea en constant creixement i evolució.

Disseny gràfic: una formació professionalitzadora https://arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal