PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024

Obertes les preinscripcions als cicles de Grau Superior 2023-2024

Poden fer la preinscripció totes les persones interessades a cursar un cicle, independentment del fet que estiguin pendents de fer la prova d'accés.

 • Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: del 26 de maig al 1 de juny de 2023, ambdós inclosos.
 • Presentació de documentació: fins el 2 de juny de 2023. Fins aquesta data pots presentar documentació acreditativa que no hagis pogut adjuntar en el moment de presentar la sol·licitud. Enllaç a documentació necessària
 • Durant aquest període podeu emplenar el formulari de preinscripció.
 • No caldrà presentar el resguard de la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica  (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) oficial del centre demanat en primera opció.

Trobareu més informació sobre el calendari de publicació de llistes als següents enllaços de Grau Superior

Consells i informació a les famílies:

Per tal de facilitar el procés de presentació de sol·licituds de preinscripció a les famílies, us recomanem un seguit de consells i informacions:

 • Núm. identificació de l'alumne/a: el necessitareu per vincular la sol·licitud a les dades personals i acadèmiques del RALC.
 • Sistemes d'identificació: podeu utilitzar l'idCat mòbil, per tal que posteriorment els sigui molt més senzill el procés d'intercanvi d'informació interadministrativa i reduir així la documentació a presentar annexa.
 • Tipus de sol·licituds: En funció del sistema d'identificació, es realitza una sol·licitud electrònica o una sol·licitud en suport informàtic. Es recomana, sempre que sigui possible, fer-la electrònica tant per seguretat com per comoditat.
 • Documentació: És important tenir la documentació escanejada o fotografiada en el mateix dispositiu
  des d'on es faci la sol·licitud tota aquella documentació que es requereixi presentar adjunta.
 • Persona sol·licitant: Recordeu que la persona sol·licitant SEMPRE és l'alumne/a, malgrat s'identifiqui amb un certificat digital d'algun dels progenitors o tutores.

Normativa

Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer,​​ per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2022-2023.​

 

 

Preinscripcions Grau Superior 2023-2024 https://arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal