La preinscripció als cicles d'arts plàstiques i disseny, del 24 al 30 de maig.

Cicles de Grau Mitjà d'Arts Plàstiques i Disseny

Poden fer la preinscripció totes les persones interessades a cursar un cicle, independentment del fet que estiguin pendents de fer la prova o d'acabar l'ESO.

En aquest enllaç trobareu les preguntes més freqüents sobre els ensenyaments d'Arts Plàstiques i Disseny

 • Període de presentació de sol·licituds de preinscripció: del 24 al 30 de maig de 2024, ambdós inclosos.
 • La documentació que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, la pots afegir fins el 31 de maig de 2024. Enllaç a documentació necessària.
 • Durant aquest període podeu emplenar el formulari de preinscripció.
 • Un cop enviada la sol·licitud de preinscripció rebràs un resguard per correu electrònic. No cal que presentis físicament la preinscripció al centre.

  Recorda: Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna

Trobareu més informació sobre el calendari de publicació de llistes als següents enllaços de Grau Mitjà.

 

 

Cicles de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny

Poden fer la preinscripció totes les persones interessades a cursar un cicle, independentment del fet que estiguin pendents de fer la prova d'accés.

 • Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: del 24 al 30 de maig de 2024ambdós inclosos.
 • La documentació que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, la pots afegir fins el 31 de maig de 2024. Enllaç a documentació necessària
 • Durant aquest període podeu emplenar el formulari de preinscripció.Un cop enviada la sol·licitud de preinscripció rebràs un resguard per correu electrònic. No cal que presentis físicament la preinscripció al centre.

  Recorda: Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna.

Trobareu més informació sobre el calendari de publicació de llistes als següents enllaços de Grau Superior

 

SI TENS QUALSEVOL DUBTE TRUCA'NS AL 938 921 362 I T'AJUDEM A FER LA TEVA PREINSCRIPCIÓ!

 

Consells i informació a les famílies

Per tal de facilitar el procés de presentació de sol·licituds de preinscripció a les famílies, us recomanem un seguit de consells i informacions:

 • Núm. identificació de l'alumne/a: el necessitareu per vincular la sol·licitud a les dades personals i acadèmiques del RALC.
 • Sistemes d'identificació: podeu utilitzar l'idCat mòbil, per tal que posteriorment els sigui molt més senzill el procés d'intercanvi d'informació interadministrativa i reduir així la documentació a presentar annexa.
 • Tipus de sol·licituds: En funció del sistema d'identificació, es realitza una sol·licitud electrònica o una sol·licitud en suport informàtic. Es recomana, sempre que sigui possible, fer-la electrònica tant per seguretat com per comoditat.
 • Documentació: És important tenir la documentació escanejada o fotografiada en el mateix dispositiu
  des d'on es faci la sol·licitud tota aquella documentació que es requereixi presentar adjunta.
 • Persona sol·licitant: Recordeu que la persona sol·licitant SEMPRE és l'alumne/a, malgrat s'identifiqui amb un certificat digital d'algun dels progenitors o tutores.

Normativa

Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer,​​ per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2022-2023.​

Preinscripcions pel curs 2024-2025 https://arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal