Joya

L'escola Arsenal participa a Joya Barcelona 2017

5 d'octubre de 2017

Projecte d'Alba Corredera


Del 5 d'octubre al 7 d'octubre, es presenta la novena edició del JOYA Barcelona Art Jewellery Fair, el principal esdeveniment de joieria artística a Espanya. Pertany a la Barcelona Jewellery Week, conjuntament amb Barcelona Watch Experience i promou els millors treballs de la joieria artística internacional.
En el marc del Arts Santa Mónica com a espai cultural, aglutina a artistes nacionals i internacionals, galeries, escoles i col·lectius de l'àmbit de la joieria artística, oferint una sèrie de conferències i esdeveniments paral·lels a la ciutat de Barcelona.

Alba Corredera, alumna de Grau Superior en Joieria Artística, representa a l'Escola Municipal d'art Arsenal a Joya Barcelona Art Jewellery Fair 2017.

Joya Barcelona ha creat una xarxa internacional que exposa l'obra d'artistes de tot el món una vegada a l'any, i convida a galeristes, col·leccionistes i una èlit cultural interessada a conèixer les últimes creacions en joieria artística de gran nivell. És un aparador de difusió i comunicació per a mitjans especialitzats, generalistes i publicacions a les xarxes.http://www.joyabarcelona.com/index.php/es/prensa

11 d'octubre de 2012

ANTIC CONVENT DELS ÀNGELS, BARCELONA

Performance Joya 2012

Els alumnes de segon curs de l'escola han realitzat la performance inaugural de la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona JOYA 2012 presentant la col·lecció Nadal, exposada a l'espai Joya D.O. a la seu del FAD

Volem agrair la col·laboració de David Miret, director de l'escola municipal de música Dolors Calvet, i especialment, l'aportació de Martí Parellada i Nil Romagosa a la bateria, que han composat i interpretat en directe la música de l'esdeveniment.

 

OFFJOYA

Alba Segués

Enguany, el projecte final d'Alba segués ha estat seleccionat per representar l'Arsenal a la mostra internacional d'escoles. La peça realitzada en argent i diversos materials textils, permet generar estructures volumètriques complexes que s'adapten al moviment del cos.

 

Alba Coll

El projecte final d'Alba Coll tanca la participació de l'escola a la setmana internacional de la joieria de Barcelona. La seva peça s'ha pogut veure a l'exposició titulada Jo, Joia que ha acollit l'Escola del Treball, dins de la programació OFFJOYA.

 

Performance inaugural de Joya Barcelona 2012

 

 

 

Video realitzat per Xarxa de Televions Locals per a Penedès TV

 

Video realitzat per Sara Sintes, alumna de segon curs de Gràfica Publicitària

Copyright © 2023 EMA Arsenal