Sant Eloi 2023

L'Escola Arsenal prepara la celebració de Sant Eloi amb una fira de joieria d'autor i altres sorpreses

1 de desembre de 2023
Claustre dels Trinitaris, Vilafranca del Penedès

 

Des de l'escola, treballem activament per fomentar la presència de la joieria a la nostra vila. És per això que, al llarg dels anys, hem organitzat la celebració joiera amb motiu de sant Eloi. L'objectiu d'aquest esdeveniment és crear una sinergia entre el públic vilafranquí i els professionals de la joieria d’autor.

Per tant, el proper divendres dia 1 us convidem a participar a la Festa de la Joia, que tindrà lloc al Claustre dels Trinitaris a partir de les 17:30 h fins a les 21 h. Durant aquesta jornada, podreu gaudir de diverses activitats, incloent-hi un mercat de joieria d'autor a càrrec de joieres i joiers professionals, els quals són exalumnes de l'Arsenal. 

També hi haurà una emocionant desfilada de peces creades pels alumnes dels graus mitjà i superior de joieria artística. A més, estudiants d'altres especialitats també participaran en aquest esdeveniment. Presentaran les seves intervencions sobre el cos, desenvolupades per l’alumnat de primer curs de grau superior dins del projecte "Hàbits". Aquest projecte, basat en l'upcycling i la metodologia d'aprenentatge basat en projectes, compta amb la col·laboració de les bodegues Codorniu, Freixenet i Pinord, que han cedit materials per a aquest projecte innovador.

Finalment, un jurat professional seleccionarà, entre les obres presentades pels exalumnes, la peça que l'Ajuntament de Vilafranca adquirirà per ampliar la seva col·lecció de joieria contemporània, una col·lecció que es va iniciar l’any passat.

Us convidem a participar i gaudir d'aquesta jornada dedicada a la creativitat i l'art, que destaca la riquesa de la joieria a la nostra comunitat.

L'Escola Arsenal celebra Sant Eloi La Festa de la Joia https://arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal