Uncategorised

RECURSOS D'ESPECIALITAT 2023

Curs de talla de pedres. Nivell 1

18 I 19 de març de 2023

 

curs kiko ricarte

Curs de talla de pedres. Nivell 1 amb el tallador de pedres precioses: Kiko de @pedra_artesana

En aquest curs tindràs l’oportunitat de treballar amb eines molt específiques i aprendre tècniques de tallatge de la mà d’un tallador professional.

Aprofita aquesta oportunitat per aprendre de la millor manera: amb un grup molt reduït d’alumnes i amb maquinària i eines especialitzades!

Continguts del curs:

  • Tallatge de material en brut, amb la serra. Tipus de serres segons el material.
  • Eines i tècniques per dibuixar formes geomètriques.
  • Endopar: enganxar la pedra per poder treballar-la.
  • Les diverses fases de retallar i polir.
  • Polit final. Diferents productes per polir, segons el material.

 Se t’entregaran dues pedres en brut per treballar-les durant el curs. També pots portar les teves pedres (entre 5 i 8 mm), ja siguin de la platja, la muntanya… per fer l’aprenentatge.   

El curs s'impartirà els dies 18 i 19 de març al matí, de 10h a 14h. Preu: 250€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

 

Al nostre centre, els alumnes aprenen mitjançant la metodologia ABP: aprenentatge basat en projectes.

A l’Arsenal, creiem que és crucial implantar noves metodologies d’aprenentatge actiu, que posicionen l’alumne al centre i el fan partícip i responsable del seu propi procés d’aprenentatge i creixement personal. A través d’aquestes metodologies els alumnes tenen l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements en projectes reals, i desenvolupar habilitats pràctiques que els seran útils per a tota la vida.

Quan treballem amb la metodologia ABP (Aprenentatge basat en projectes), en lloc de seguir un curs teòric i monòton, els alumnes treballen en projectes concrets i construeixen els seus coneixements a mesura que experimenten i treballen: el que es coneix com a Learning by Doing. Això els permet aprendre de manera més efectiva i millorar habilitats que els seran útils pel seu futur.

 Què és l'ABP ?

 

Disseny gràfic: una formació pràctica i professionalitzadora

El disseny gràfic és una àrea molt important dins el món de la comunicació, per aquest motiu es tracta d’una professió amb una gran demanda en el mercat laboral actual. Des de la creació de marques fins a la publicitat i la promoció de productes, el disseny gràfic és una eina clau per a la comunicació efectiva i la promoció d'idees i productes.

Per aquesta raó, l'educació en disseny gràfic és cada vegada més important per als alumnes que busquen una carrera en aquesta àrea. La nostra escola ofereix formació en disseny gràfic, i estem constantment innovant les nostres metodologies pedagògiques per poder oferir a l’alumnat una formació actual i adaptada al mercat laboral.

A través de l'aprenentatge pràctic i teòric, els alumnes adquireixen habilitats en els mateixos programes informàtics d'edició gràfica que utilitzen els dissenyadors professionals, i aprenen sobre els fonaments del disseny i la tipografia. També tenen l'oportunitat de desenvolupar el seu estil personal i d'aplicar els seus coneixements en projectes acadèmics i projectes reals, amb el nou mòdul de gestió de projectes professionals (GPP).

Per a les famílies, és important saber que els nostres cicles ofereixen als seus fills una formació de qualitat i adaptada al mercat laboral, una formació pràctica i actual en una àrea en constant creixement i evolució.

 

La joieria és una professió de gran prestigi. Gaudeix de reconeixement, respecte social i demanda constatada. 

Els professionals de la joieria són imprescindibles. De joieres i joiers sempre n’hi han hagut i sempre en caldran.

L’ofici de joier té una llarga tradició. Històricament, ha anat lligat a la condició artesana i al treball manual, però avui en dia els professionals de la joieria cada vegada són més presents i necessaris en molts altres sectors: la moda, l’espectacle, la publicitat, l’estilisme, la indústria de complements, el comerç especialitzat i de luxe, l’assessorament, la influencity … i l’art i el disseny, per descomptat.

INSCRIPCIÓ A LES PROVES D'ACCÉS

Provés d'accés curs 2023-2024

Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà i Superior

 

 

Inscripcions a les proves d'accés de GM i GS:

  • Inscripció: del 7 (a partir de les 9 h) al 20 de març de 2023 (fins a les 23:59 h).
  • Pagament de la taxa: fins al 21 de març de 2023 (abans de les 22 h).

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat