Festa de la joia

Sant Eloi 2021

10 de desembre de 2021, 18.00h 

CLAUSTRE DELS TRINITARIS

El dia 1 de desembre és Sant Eloi, patró dels joiers i les joieres. Per aquest motiu, des de l'Escola Arsenal, s'estan preparant una sèrie d'actes i activitats que es duran a terme el dia 10 de desembre, al Claustre dels Trinitaris.

Des de l'escola, volem treballar perquè la joieria estigui present a la nostra vila, per aquest motiu hem dut a terme, durant anys, aquesta celebració joiera en commemoració a Sant Eloi, generant una sinergia de retrobaments entre alumnes i exalumnes, públic en general i persones interessades en la joieria d'autor/a.

El divendres dia 10, a partir de les 18 h fins a les 21 h, al Claustre hi podreu trobar un petit mercat de joieria artesana a càrrec d'exalumnes de l'Arsenal i una exposició d'obres d'alumnes d'altres escoles oficials de joieria de Catalunya.

A més, els alumnes de l'escola participaran amb una desfilada on presentaran els projectes de disseny de 1r curs dins de l'aprenentatge basat en projectes (centre pilot del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya), en els que han estat treballant aquest quadrimestre. Tots aquests actes estaran dinamitzats per la música en viu a càrrec de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que també s'uneix a la celebració.

Amb la col·laboració de:

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat