CONCURS E-CONNECT

L'escola Arsenal participa en la 2ª edició d'e-Connect i guanya el 1r Premi del repte Grup Ondunova.

11 de maig de 2021

Enguany, l'escola Arsenal ha participat en la segona edició d'e-Connect amb equips d'alumnes de segon curs de Grau superior, des del mòdul de FEP (Formació en entorn professional). L’E-Connect, és un concurs que premia la creativitat, el procés d’ideació, creació i exposició de les millors solucions als reptes plantejats per tres empreses del territori. Està liderat des de l’Institut Eugeni d’Ors i obert a la participació de l’alumnat dels centres educatius de Cicles Formatius de Vilafranca del Penedès. L’Institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Departament d’Educació de Vilafranca del Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), presenta aquesta segona edició d’E-connect

Els objectius dels premis són:

  • fomentar la iniciativa emprenedora, la creativitat i la innovació, així com la inserció laboral i professional, en l'alumnat.
  • fomentar el coneixement del potencial de l’alumnat dels centres, i facilitar la solució innovadora dels reptes presentats, en les empreses.

Aquest concurs, dona resposta a reptes presentats per tres empreses participants en l’esdeveniment i s'han estat premiat aquelles idees que han proposat solucions als reptes plantejats per les empreses que, a més, s’havien de relacionar amb algun dels Objectius de Desenvolupament sostenible definits per Nacions Unides.  

L'equip d'alumes de l'escola Arsenal, format per Lara Pavía, Jacint Bofill i Àlex Martín ha guanyat el 1r Premi del repte Ondunova, empresa de cartró ondulat i embalatges, amb la proposta de campanya gràfica "El cartró sempre guanya!".

Enhorabona a tots!!!

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat