Notícies i activitats

DIVENDRES TEMÀTICS

Caçar 50's

4 de febrer de 2022

L'alumnat de segons curs del cicle de Procediments de Joieria Artística han proposat a tots els companys i companyes capturar fotografies dels 50's que ens envolten.

Vacances de Nadal

Vacances de Nadal i retorn a les classes el 10 de gener de 2022

22 de desembre de 2021

El retorn a l'escola després de les vacances de Nadal serà el dilluns 10 de gener, tal com estava previst en el calendari escolar 2021-2022.

Per tant, l'escola romandrà tancada en el període comprés entre el 23 de desembre de 2021 i el 9 de gener de 2022.

La postal animada d'enguany és de Jon Alonso, Iker Arco, Nil Baca i Cristina Medina, i s'ha realitzat amb la tècnica stopmotion al mòdul Multimèdia, de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes!
 

 

 

Festa de la joia

Sant Eloi 2021

10 de desembre de 2021, 18.00h 

CLAUSTRE DELS TRINITARIS

El dia 1 de desembre és Sant Eloi, patró dels joiers i les joieres. Per aquest motiu, des de l'Escola Arsenal, s'estan preparant una sèrie d'actes i activitats que es duran a terme el dia 10 de desembre, al Claustre dels Trinitaris.

Des de l'escola, volem treballar perquè la joieria estigui present a la nostra vila, per aquest motiu hem dut a terme, durant anys, aquesta celebració joiera en commemoració a Sant Eloi, generant una sinergia de retrobaments entre alumnes i exalumnes, públic en general i persones interessades en la joieria d'autor/a.

El divendres dia 10, a partir de les 18 h fins a les 21 h, al Claustre hi podreu trobar un petit mercat de joieria artesana a càrrec d'exalumnes de l'Arsenal i una exposició d'obres d'alumnes d'altres escoles oficials de joieria de Catalunya.

A més, els alumnes de l'escola participaran amb una desfilada on presentaran els projectes de disseny de 1r curs dins de l'aprenentatge basat en projectes (centre pilot del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya), en els que han estat treballant aquest quadrimestre. Tots aquests actes estaran dinamitzats per la música en viu a càrrec de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que també s'uneix a la celebració.

Amb la col·laboració de:

 

MESURES PREVENCIÓ COVID

Retorn a les classes presencials per a tots els cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior

A partir de dilluns 26 d'abril de 2021


A partir del dilluns, tots els grups tornarem a les classes 100% presencials a l'escola

En compliment de les instruccions del PROCICAT i el Departament d'Ensenyament, a partir del proper dilluns i totes les classes es desenvoluparan a l'escola en format presencial.