Notícies i activitats

Lisboa, una mirada a l'Atlàntic

El pròxim 29 de gener l'escola viatja a Lisboa. A continuació, us informem de tot l'itinerari:

Dia 1: Dimarts 30 de gener
Comença l'aventura artística en una immersió a Lisboa. Després de trobar-nos a les 5:30 a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona el Prat, prenem un vol de Vueling a les 7:20 en direcció a Lisboa. A les 08:25 aterrem i ens dirigim a l'hostel "Be Lisbon". Després d'instal·lar-nos, iniciem les visites al Castell de Sant Jordi de Lisboa, el Mercat de Santa Clara i Cacilhas.
No oblideu portar esmorzar i dinar per a aquest primer dia ple d'exploració.

Dia 2: Dimecres 31 de gener
Comencem el dia a les 8:45 a l'hostel i ens dirigim a l'exploració del Parc de Necessitats, LX Factory (amb una parada a la llibreria Ler Devagar), i el Village Underground. A la tarda, tenim una jornada plena amb la visita al MUSEU MAAT, amb una exposició especial sobre àlbums familiars, i la visita al Monestir dels Jerònims de Belém i la Torre de Belém i a la galeria de joieria Reverso. Un berenar a la famosa pastisseria Pastéis de Belém ens espera abans de tornar a l'hostel.

Dia 3: Dijous 1 de febrer
Arrenquem el tercer dia a les 8:45 amb una trobada a l'hostel. Les destinacions d'avui inclouen el Dipòsit de la Mãe d'Água de Amoreiras, l'Estufa Fría de Lisboa i el Museu Calouste Gulbenkian. A la zona de Marvila, explorem els edificis, el Museu de Street Art (MUSA), la Fàbrica Braço Da Prata i la Galeria Underdogs.

Dia 4: Divendres 2 de febrer
L'últim dia comença a les 8:45 a l'hostel. Les activitats inclouen l'Elevador de Santa Justa, la Plaça del Comerç,el convento de Carmo, la llibreria A Vida Portuguesa, una parada a O Homem do Saco per serigrafies úniques, el barri del Chiado, el funicular Bica i una visita a Kintu Studio per ceràmica. Les activitats finalitzen a les 16:30, i després ens dirigim a l'aeroport per agafar el vol de Vueling de les 21:05, amb arribada a Barcelona a les 00:05.
Aquest viatge promet ser una experiència enriquidora i inspiradora per a tots els amants de l'art i la cultura.

Bon viatge!

 

CONFERÈNCIA EN OBERT

Joieria sostenible, a càrrec de Jose Luis Fettolini

27 d'abril de 2021

 

T'interessa la joieria sostenible?

Demà dimecres 28 d'abril a les 16:00 h, podrem gaudir de la conferència en obert de Jose Luis Fettolini, autor del llibre JOYERIA SOSTENIBLE. PRINCIPIOS Y PROCESOS ETICOS EN EL DISEÑO Y LA CREACION DE LAS JOYAS.

Connecta't en directe a través d'aquest enllaç.

VI JORNADA D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY

VI Jornada APD i reconeixements als projectes "Talent creatiu i empresa 2020-21"

7 de maig de 2021

 

Aquest divendres 7 de maig, s'ha dut a terme la VI Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny organitzada pel Departament d'Educació, en format televisiu i emesa des del Canal Taronja TV.

Durant la Gala Virtual de la VI JORNADA APD es van conèixer la selecció dels 15 millors projectes finals de Grau Mitjà i Grau Superior del curs 2019-2020, de les escoles d'art i disseny de Catalunya. Entre aquests finalistes vam comptar amb la selecció del projecte "Mostflor", una campanya de vins ecològics d'Enric Bages Blanco, exalumne del Grau Superior de Gràfica impresa de la nostra escola.

En el mateix acte també es va fer el lliurament dels reconeixements als 26 projectes del Programa d'Innovació "Talent creatiu i empresa" del Departament d'Educació, amb la participació de 20 empreses i institucions. L'alumnat de segon de Grau superior de totes les especialitats hi ha participat en diferents projectes des del mòdul de FEP (Formació en entorn professional). L'escola Arsenal ha comptat amb 3 mencions destacades als projectes: "Tenim Talent" de Canal Taronja TV (Mario Del Valle, Andrea Díaz),  Infografia de la prova d'accès d'ensenyaments esportius (Jacint Bofill, Àlex Martín i Lara Pavia) i disseny de pictogrames per ICSSL (Nerea Jiménez), alumna de Grau Mitjà d'APG imprès. I per últim, es van otorgar 2 reconeixements com a guanyadors als projectes: Infografia animada per l'IBEC (de Roger Melero i Jara González), Ecojoia per NATKITS (Ona Canals, Asen Cort i Pau Batlle).

Volem agraïr a tot l'alumnat la vostra participació, entusiasme i ànim durant la Gala Virtual de la VI JORNADA APD de divendres passat, així com la implicació i bona feina que s'ha dut a terme. Enhorabona a tots!!! 

Podeu gaudir del programa al següent enllaç: https://vimeo.com/event/829905/videos/545844286/
 
>> Reconeixements i mencions dels projectes TALENT CREATIU I EMPRESA 2021

 

BEQUES PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS

S'obre la convocatòria de les sol·licituds de beques pel curs 2023-2034

Del 27 de març al 17 de maig del 2023 

Us informem de la publicació de la convocatòria de beques per a ensenyaments post obligatoris no universitaris, pel curs 2023-2024.
El termini per sol·licitar les beques és del 27 de març al 17 de maig de 2023, ambdós inclosos.

Has de sol·licitar la beca dins d'aquest termini, encara que no sàpigues què estudiaràs o, fins i tot, encara que no sàpigues si estudiaràs o no. Posa els estudis que consideris més probables i cap al setembre podràs modificar-los, si cal.

>> Més informació i tràmit de la sol·licitud

Enllaç al web del ministeri: www.educacionyfp.gob.es

Enllaç al web del Departament d'Educació

 

 

 

Copyright © 2023 EMA Arsenal