home

 

Al nostre centre, els alumnes aprenen mitjançant la metodologia ABP: aprenentatge basat en projectes.

A l’Escola d'art i disseny Arsenal, creiem que és crucial implantar noves metodologies d’aprenentatge actiu, que posicionen l’alumne al centre i el fan partícip i responsable del seu propi procés d’aprenentatge i creixement personal. A través d’aquestes metodologies els alumnes tenen l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements en projectes reals, i desenvolupar habilitats pràctiques que els seran útils per a tota la vida.

Quan treballem amb la metodologia ABP (Aprenentatge basat en projectes), en lloc de seguir un curs teòric i monòton, els alumnes treballen en projectes concrets i construeixen els seus coneixements a mesura que experimenten i treballen: el que es coneix com a Learning by Doing. Això els permet aprendre de manera més efectiva i millorar habilitats que els seran útils pel seu futur.

 Què és l'ABP ?

 

La joieria és una professió de gran prestigi. Gaudeix de reconeixement, respecte social i demanda constatada. 

Els professionals de la joieria són imprescindibles. De joieres i joiers sempre n’hi han hagut i sempre en caldran.

L’ofici de joier té una llarga tradició. Històricament, ha anat lligat a la condició artesana i al treball manual, però avui en dia els professionals de la joieria cada vegada són més presents i necessaris en molts altres sectors: la moda, l’espectacle, la publicitat, l’estilisme, la indústria de complements, el comerç especialitzat i de luxe, l’assessorament, la influencity … i l’art i el disseny, per descomptat.

 

Disseny gràfic: una formació pràctica i professionalitzadora

El disseny gràfic és una àrea molt important dins el món de la comunicació, per aquest motiu es tracta d’una professió amb una gran demanda en el mercat laboral actual. Des de la creació de marques fins a la publicitat i la promoció de productes, el disseny gràfic és una eina clau per a la comunicació efectiva i la promoció d'idees i productes.

Per aquesta raó, l'educació en disseny gràfic és cada vegada més important per als alumnes que busquen una carrera en aquesta àrea. La nostra escola ofereix formació en disseny gràfic, i estem constantment innovant les nostres metodologies pedagògiques per poder oferir a l’alumnat una formació actual i adaptada al mercat laboral.

A través de l'aprenentatge pràctic i teòric, els alumnes adquireixen habilitats en els mateixos programes informàtics d'edició gràfica que utilitzen els dissenyadors professionals, i aprenen sobre els fonaments del disseny i la tipografia. També tenen l'oportunitat de desenvolupar el seu estil personal i d'aplicar els seus coneixements en projectes acadèmics i projectes reals, amb el nou mòdul de gestió de projectes professionals (GPP).

Per a les famílies, és important saber que els nostres cicles ofereixen als seus fills una formació de qualitat i adaptada al mercat laboral, una formació pràctica i actual en una àrea en constant creixement i evolució.

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat