L'electroforming diposita una capa de metall sobre tot tipus d'elements utilitzant el corrent elèctric, podent crear un recobriment metàl·lic total o parcial, oferint-nos la possibilitat de crear formes tridimensionals, buides i lleugeres, que no podem aconseguir amb altres tècniques. L'aplicació d'aquesta tècnica a la joieria obre un immens camp de possibilitats creatives. L’objectiu del curs és aprendre a configurar i utilitzar un kit bàsic per electroformar peces de joieria. Aquest curs està dirigit a qualsevol persona interessada en la joieria i l’art o el disseny en general. 

Gaston Rois és un artista especialitzat en joieria i en electroforming, nascut a Buenos Aires, Argentina. S'ha format en joieria artística a l'Escola Massana, Barcelona amb Ramón Puig Cuyas i Carles Codina, ia Saima University, Imatra, Finlàndia, juntament amb Eija Mustonen, i Tarja Tuppanen. És membre fundador del col·lectiu de Joieria Artística Borax 08001. Des del 2008 el seu treball ha estat exposat a Espanya, França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, els EUA i Mèxic. A més del seu treball artístic, des de l'any 2007 investiga la tècnica de l'Electroforming i dóna formacions d'aquesta tècnica que tant l'apassiona, a les principals escoles i tallers d'Europa i Amèrica Llatina. Actualment viu i treballa a Barcelona.

El curs s'impartirà els dies 1 i 2 de juliol, de 9:30h a 13:30h i de 15h a 19h. Preu: 260€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat