Vivim a l'era de les dades: milers de milions creuen el planeta contínuament, directament de les nostres butxaques als data center. Dades sobre tots nosaltres, però sense nosaltres; sense necessitat de la intermediació humana: l'objectivitat tantes vegades anhelada. La visualització de dades sembla haver pres el relleu a la veritat que abans ostentava la reflexió del pensador o l'ull de l'artista. Però les veritats no són objectives, no existeixen sense el subjecte.

Un curs pensat perquè qualsevol persona inquieta, sigui quina sigui la seva formació o nivell de coneixements, aprengui els conceptes essencials del disseny d'informació i la visualització de dades, i com aplicar-ho a allò que fa una persona concreta, en un moment determinat, davant d'una situació concreta: ella mateixa.

Jaime Serra és un artista i dissenyador especialitzat en la infografia i la visualització de dades de tota mena. Ha treballat durant 20 anys en mitjans de comunicació de referència d’Amèrica Llatina i Europa. Va ser considerat l’infografista més influent del món en el període del 1992 al 2012, per la Society for New Design.

El curs s'impartirà els dies 5, 7, 12, i 14; de 17 a 20h. Preu: 100€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

.                

 

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat