Dedociego és l'estudi audiovisual de Joaquín Urbina i Ana Gale situat a Barcelona. Exploren la imatge en moviment, experimentant i combinant processos artesanals tant analògics com a digitals per aconseguir resultats conceptuals i artísticament irrepetibles. El seu treball audiovisual de natura mixed-media per a música, publicitat, TV, cinemai peces pròpies ha estat reconegut pels Premis LAUS, Premi Gràffica, Vimeo Staff Picks, Stashmedia, Motionographer, Onedotzero, Art of the Title entre d'altres.

So Gràfic és un taller d’animació experimental on es treballarà el llenguatge audiovisual des d’una òptica gràfica, intuïtiva i manual. Crearem ritmes visuals per generar un diàleg amb el so o la música. Treballarem amb materials físics per crear animacions a partir de tècniques híbrides: analògiques i digitals. I treballarem amb l’accident gràfic com a una eina fonamental dins del procés creatiu. 

El curs s'impartirà els dies 27 i 28 de juny, de 10h a 14h i de 16h a 18h. Preu: 100€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat