Activitats

 

 

Vivim a l'era de les dades: milers de milions creuen el planeta contínuament, directament de les nostres butxaques als data center. Dades sobre tots nosaltres, però sense nosaltres; sense necessitat de la intermediació humana: l'objectivitat tantes vegades anhelada. La visualització de dades sembla haver pres el relleu a la veritat que abans ostentava la reflexió del pensador o l'ull de l'artista. Però les veritats no són objectives, no existeixen sense el subjecte.

 

 

L'electroforming diposita una capa de metall sobre tot tipus d'elements utilitzant el corrent elèctric, podent crear un recobriment metàl·lic total o parcial, oferint-nos la possibilitat de crear formes tridimensionals, buides i lleugeres, que no podem aconseguir amb altres tècniques. L'aplicació d'aquesta tècnica a la joieria obre un immens camp de possibilitats creatives. L’objectiu del curs és aprendre a configurar i utilitzar un kit bàsic per electroformar peces de joieria. Aquest curs està dirigit a qualsevol persona interessada en la joieria i l’art o el disseny en general. 

 

 

Dedociego és l'estudi audiovisual de Joaquín Urbina i Ana Gale situat a Barcelona. Exploren la imatge en moviment, experimentant i combinant processos artesanals tant analògics com a digitals per aconseguir resultats conceptuals i artísticament irrepetibles. El seu treball audiovisual de natura mixed-media per a música, publicitat, TV, cinemai peces pròpies ha estat reconegut pels Premis LAUS, Premi Gràffica, Vimeo Staff Picks, Stashmedia, Motionographer, Onedotzero, Art of the Title entre d'altres.

RECURSOS D'ESPECIALITAT 2023

PARAULA / DIBUIX

13 i 14 de maig de 2023

 

Martín López Lam és un artista que treballa en projectes relacionats amb el dibuix, el còmic, la serigrafia i l’autoedició i la seva obra ha sigut exposada en diverses ciutats europees i internacionals. També ha publicat diverses obres com “Parte de todo esto (Edicions De Ponent, 2013), Las edades de la rata (Salamandra, 2019) i BLINK ((Kus Komikss, 2021). El seu taller PARAULA/DIBUIX proposa la realització d'una sèrie de dibuixos col·lectius en gran format que tingui una funció narrativa partint de la connexió entre oralitat i grafisme.

El curs s'impartirà els dies 13 i 14 de maig, de 10h a 14h. Preu: 160€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

RECURSOS D'ESPECIALITAT 2023

Curtmetratge amb stop-motion

20, 21, 27 i 28 de maig de 2023

 

Ignasi López és un artista audiovisual especialitzat en stop-motion i que ens proposa aquest curs d’introducció a aquesta tècnica d’animació. En aquest curs realitzarem un petit curtmetratge passant per les diverses fases de producció: El guió, l’storyboard, el disseny dels personatges i els decorats, l’animació i la fotografia, l’edició, la sonorització i la projecció. 

Aquest curs està dirigit a qualsevol persona interessada en la tècnica de l’stop-motion. 

El curs s'impartirà els dies 20, 21, 27 i 28 de maig, de 10h a 14h. Preu: 110€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

RECURSOS D'ESPECIALITAT 2023

Curs d’introducció al Pop-Up

13 de maig de 2023

 

 

En aquest curs aprendràs a donar vida al paper i aprendràs a crear targetes en 3 dimensions i amb moviment de la mà de Jani Lunablau de Doublebrain, un estudi especialitzat en el disseny d’objectes de paper i que publica edicions limitades artesanals de llibres tàctils i llibres pop-up. Curs dirigit a qualsevol persona interessada a partir de 16 anys.

El curs s'impartirà el dia 13 de maig, de 10h a 14h i de 15h a 18h. Preu: 100€

Per inscriure't envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 892 13 62.

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat