VOSTOK

21 d'abril de 2017, a les 17.00h (Places exhaurides)

Taller d'il·lustració amb tècniques d'estampació manual a càrreg de l'equip de Vostok, l'il·lustrador Alexis Rom i el gravador Carlos Alguacil.

Vostok Printing Shop és una botiga de Barcelona especialitzada en sistemes d'estampació especialment dirigida a artistes, grafistes i il·lustradors, i en general a totes aquelles persones que busquin reproduir el seu treball elles mateixes i pels seus propis mitjans.

www.vostokshop.eu

El taller tindrà lloc a l'escola Arsenal a les 17h _ Places exhaurides

Inaugurada el 2011 en un local del carrer Portal Nou, per l'il·lustrador Alexis Rom i el gravador Carlos Alguacil, la Vostok s'ha convertit en un referent imprescindible en el camp de la impressió manual de la ciutat. Disposa dels materials més tècnics i nous per gravat, serigrafia, lettering i stencil. Al seu torn, els productes d'importació conviuen amb les marques locals per oferir sempre el millor. I és que si alguna cosa distingeix la Vostok és que cap material passa a les prestatgeries sense ser provat abans exhaustivament, per poder oferir un assessorament fiable per part de professionals amb una visió àmplia i transversal de les tècniques d'impressió més variades. Mostra d'això són els nombrosos tutorials disponibles a la seva pàgina web.

Des dels seus inicis la Vostok ha treballat per esdevenir un punt de trobada entre professionals, aficionats i estudiants. Un exemple d'això són els Vermuts Vostok, petits workshops realitzats en un ambient distès acompanyats d'un aperitiu, o els concursos i acords de col·laboració amb escoles i facultats d'art a nivell local i estatal.

Un altre dels puntals de la botiga és el servei de taller, conegut per les seves segells de resina d'alta definició i formats extragrans, així com pel servei de insolat i recuperat de pantalles de serigrafia, impressió de fotolits i preparació de planxes de letterpress i fotogravat. En 2017 la botiga es trasllada a un nou local més gran del carrer Lluís el Piadós, amb més energia que mai i moltes ganes de seguir estampant.

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat