Recursos

Els responsables de la pastisseria Escribà han visitat l'escola per presentar les seves creacions en caramel.

En el marc del programa de cursos d'especialitat reCursos'09, Christian Escribà va presentar als assistents al curs algunes de les tècniques utilitzades en les seves darreres produccions.

L'objectiu darrer del treball d'un pastisser és la felicitat de la gent. Així es presenta Christian Escribà. És un dels pastissers de referència a Europa especialment conegut pel desenvolupament de productes com els anells de caramel, els murals comestibles o els pastissos impossibles.

Escribà va compartir amb els assistents la seva personal visió de la feina de pastisser, inventant els límits de la seva professió a partir de la interacció amb les arts plàstiques i el teatre.

Eva Sans i Anna Mogay

28, 30 de juny, 1, 5, 7, 9 de juliol de 2010
horari de 10 a 13 h


Durada: 18 h
Preu: 250 €

Marc Monzó

del 5 al 9 de juliol de 2010
de 9 a 14 h


Durada: 25 h
Preu: 250 €

SIXEART Sergio Hidalgo

del 12 al 16 de juliol de 2010
de 9.30 h a 13.30 h


Durada: 20 h
Preu: 350 €