Recursos per Emportar

A l'Arsenal sabem generar experiències positives i complir objectius.
Com ja sabeu, l’Escola Municipal d'Art Arsenal ha ampliat la seva oferta formativa fora del centre amb el programa d'arts plàstiques “per emportar”, que durant tot l’any
ofereix un ventall d’activitats a domicili vinculades a l'àmbit de les arts plàstiques.

Cursos monogràfics i tallers adreçats a AMPA i col·lectius on la característica principal és la flexibilitat; és l’usuari qui tria el tipus d'activitat, la seva durada i les possibles combinacions en funció dels seus interessos.

Introducció en l’art del lettering, t’ensenyarem els principis que amaga la tipografia i les tècniques més efectives per idear, dibuixar i crear una peça de lettering des de zero

Aprèn a dissenyar i modelar amb tres dimensions amb aquest software de disseny podràs representar les teves idees duna forma rapida i professional.

En aquest curset d'il·lustració, t'ensenyarem pas a pas, processos per experimentar i desbloquejar la creativitat amb tècniques pictòriques que t'ajudaran a construir el teu propi univers.

Coneix el programa d’afectes especials per exelencia, t’ensenyarem eines i tecnica per que puguis crear personatges propis i animarlos en format gif i podras compartir-los en les teves rets socials.

Subcategories