Preinscripció i matrícula
a cicles formatius
d'Arts Plàstiques i Disseny
2016-2017

Preinscripció a cicles formatius d'arts plàstiques

Període de matrícula


Del 5 al 12 de juliol de 2016

Què cal per matricular-se

Poden formalitzar la matrícula durant el període ordinari aquells alumnes que disposen dels requisits d'accés, han superat la prova d'accés i han realitzat el procés de preinscripció.

Si has superat la prova d'accés específica durant el mes de juny, podràs matricular-te a partir del dia 13 de juliol de 2016.

Si encara no has fet la prova d'accés, informa't de la convocatòria extraordinària de setembre a secretaria.

Documentació necessària

·Fotocòpia DNI o equivalent
·Còpia de la titulació d'accés requerida
·Certificat de superació de la prova d'accés
·Targeta sanitària

Normativa

RESOLUCIÓ ENS/1004/2016, de 18 d'abril, per la qual es determinen el calendari i els aspectes específics de la preinscripció per al curs 2016-2017 per als ensenyaments de batxillerat, batxillerat integrat amb música o dansa, cicles formatius de formació professional de grau mitjà i de grau superior, cursos d'accés a aquests cicles, programes de formació i inserció, cicles formatius d'arts plàstiques i dissenyde grau mitjà i de grau superior, artístics superiors (art dramàtic, música, dansa, disseny i conservació i restauració de béns culturals), d'idiomes en escoles oficials d'idiomes, esportius, i els impartits en centres i aules de formació d'adults.

 

Calendari de preinscripció


Poden realitzar la preinscripció tots els alumnes de cicles formatius que han ja superat les proves d'accés o bé, aquells que n'estan exempts (consultar a secretaria).  

Si no heu superat la prova d'accés, no podeu participar en el procés de preinscripció.  En aquest cas, us caldrà fer la inscripció a la convocatòria estraordinària de proves i realitzar la matrícula en període ordinari.

  • Grau mitjà

    Preinscripció de 18 al 25 de maig de 2016

  • Grau superior

    Preinscripció del 26 de maig a l'1 de juny de 2016

La preinscripció pot realitzar-se per via telemàtica o a la secretaria de l'escola de de 9.00 a 14.00h i de 15.30 a 21.00h.

Accés a l'aplicatiu de preinscripció

 

 

Caldrà presentar les qualificacions de Batxillerat o prova d'accés abans del dia 3 de juny de 2016. Els alumnes de Batxillerat que aprovin el segon curs en convocatòria extraordinària podran presentar les qualificacions fins al dia 23 de juny de 2016

Publicació de les relacions d’alumnat admès: 4 de juliol de 2016 

Trobareu més informació sobre el calendari de publicació de llistes als següents enllaços de Grau Mitjà i de Grau Superior

Inscripció a les Proves d'accés JUNY 2016


Del 30 de maig fins al 3 de juny de 2016

Per accedir a un cicle d'arts plàstiques i disseny cal realitzar les proves específiques. La convocatòria extraordinària de juny està adreçada a estudiants que disposen dels requisits acadèmics d'accés, o bé aquells que obtenen el Graduat en Secundària (ESO) o el Batxillerat durant el present curs 2015-2016.

Podeu realitzar la inscripció a les proves de forma telèmatica al web del Departament d'Educació

Trobareu més informació sobre el desenvolupament de les proves en aquí