Activitats 45è aniversari de l'Escola Municipal d'Art Arsenal

BROSMIND

25 d'abril de 2017, a les 17.00h

Brosmind és un estudi gràfic centrat en la il·lustració, situat a Barcelona i format per Juan (1978) i Alejandro (1981) Mingarro. El pilar fonamental del seu estil és la combinació entre fantasia i humor amb un toc renovat i optimista. Les il·lustracions de l’estudi han estat guardonades amb els premis més prestigiosos com Cannes Lions, Clio, Eurobest, Graphis, Sol, CdeC, Laus –entre d’altres. S’han convertit en els il·lustradors espanyols més publicats en Lüzer's Archive i, recentment, van ser seleccionats per a Lüzer's Archive Special 200 Best Illustrators Worldwide. Els seus clients recullen sectors tan coneguts com Nike, Microsoft, Virgin, Gillete, Kidrobot fins marques de cotxe com Honda, Land Rover, Volkswagen, etc.

www.brosmind.com

La conferència tindrà lloc a l'escola Arsenal a les 17h i s'adreça a alumnes, exalumnes i persones interesades en el disseny gràfic, la il·lustració i el seu procés creatiu.

Per tal de poder assistir a la conferència i preveure l'aforament, podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon +34 93 892 13 62

GRAVAT GEGANT, GRAVAT A 200 MANS

14 de juny de 2017, a les 15.30h

L'activitat consisteix en fer un gravat col·laboratiu amb 200 planxes diferents sobre un paper de 20 metres de llargada. La marca que deixa la planxa sobre el paper esdevé una metàfora de l'empremta deixada per l'escola al llarg d'aquests 45 anys en les persones i en el territori, sempre amb la seva voluntat d'estar present i ser un organisme viu i actiu dins del seu entorn.

El gravat a 200 mans està concebut com a una activitat pública i oberta a tota aquella gent interessada en el món de l'art i la cultura. L'objectiu és que totes aquelles entitats i col·lectius del territori que col·laboren o han col·laborat amb l'escola puguin ser presents, aportar la seva planxa i deixar la seva empremta en aquest testimoni dels 45 anys.

Es tracta d'una acció col·lectiva, oberta i pública que traslladi el món artístic a peu de carrer, que vinculi veïnat, entitats, empreses, etc. creant llaços i vincles a través de l'expressió plàstica.

L'activitat es desenvoluparà el 14 de juny a les 15:30h culminant amb l'estampació del gravat amb l'ajuda d'un tòrcul gegant: una piconadora, a la plaça de la Verema. Alumnes i voluntaris treballaran de forma conjunta en la logística de l'estampació: humitejat del paper, entintat de les planxes, col·locació, ubicació del paper, protecció del mateix, pas de la piconadora i assecat.

Aquesta peça serà exposada i després cada fragment tornarà al seu autor original com a testimoni.

Per tal de poder assistir al taller i preveure el nombre de participants, podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon +34 93 892 13 62