La Intersindical-CSC ha convocat vaga general per demà 21 de febrer de 2019

És previst que bona part del claustre de professors i del personal d'administració i seveis s'adhereixi a la convocatòria pel que no podem garantir el normal funcionament de les classes. L'escola restarà oberta en compliment dels serveis mínims fixats pel Departament de Treball de la Generalitat.

Inscripcions a les proves d'accés a Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà i Superior

13 de febrer de 2019

Proves d'accés a cicles de Grau mitjà i Grau superior per alumnes amb requisits d'accés

Inscripcions i presentació de documentació:


Del 15 al 25 de març de 2019

Podeu realitzar la inscripció a la prova per via telemàtica al web del Departament d'Educació a partir del 15 de març.

Publicació de la llista definitiva de persones admeses a la convocatòria: a partir del 30 d'abril de 2019.

Calendari de proves d'accés:

Podeu trobar més informació sobre el desenvolupament de les proves a ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/

Si has acabat el cicle, inscriu-te a la borsa de treball de l'escola

 

Els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior són estudis professionalitzadors que acrediten els coneixements i habilitats necessaris per al desenvolupament de la teva activitat professional. 

Les pràctiques en empreses, les pràctiques realitzades a la UE mitjançant el programa ERASMUS i la Formació en Entorn Laboral (FEL) permeten el primer contacte dels nostres alumnes amb les empreses del sector.

L'escola ofereix a tots els alumnes que finalitzen els seus estudis formar part de la borsa de treball que gestiona l'Oficina Municipal de Treball per tal d'accedir a les ofertes de feina realcionades amb la seva formació.

Si vols formar part de la Borsa, tan sols has de comunicar-ho a secretaria de l'escola, on t'informaran de quins passos cal seguir i quina documentació cal aportar. 

 

Les empreses poden adreçar les ofertes de feina a l'Oficina Municipal de Treball