Actuacions orientades a l'alumnat

COnvenis

Intercanvis

pràctiques

Borsa de treball

Activitats complementaries

 

El guanyador del concurs Clipper es decidirà per votació popular

21 de desembre de 2016

Els alumnes de Grau Superior han participat al concurs Diseña tu futuro convocat per Clipper amb l'objetiu de seleccionar una nova col·lecció d'encenedors de la coneguda marca catalana.

Les propostes que representen l'escola són les realitzades per Nil Olier amb una interprestació gràfica de les diferents tipologies d'skate, Marcel Puerta amb una paella i Carla Rovirosa amb una col·lecció inspirada en el pantonari.

Podeu votar les propostes en aquest vincle utilitzant el vostre perfil de Facebook. Si intenteu votar des de l'escola és possible que el sistema no us ho permeti al detectar excesives conexions simulànies.

Podeu votar fins el 14 de gener de 2017!

Vilafranca Roda Solidaritat I mostra de curtmetratges

Del 3 al 7 de febrer de 2014

Vilafranca roda solidaritat

Com a cloenda del primer quadrimestre de curs, i durant una setmana, tota l'activitat docent de l'escola s'articularà al voltant de la primera mostra de curtmetratges "Vilafranca Roda Solidaritat" organitzada en col·laboració amb la Oficina de Col·laboració Internacional de l'Ajuntament de Vilafranca i la Fundación Tus Ojos

Durant tota la setmana, els alumnes de grau mitja i de grau superior esdevindran guionistes, actors, productors i realitzadors de vuit curtmetratges que tindran com a tema comú la solidaritat i la col·laboració que se'n deriva.  Les classes de Forfets d'Art es reprendran el dia 10 de febrer amb l'inici del segon quadrimestre.

Els alumnes de grau superior, dirigits per l'artista Francesc Ruiz, han intervingut al carrer de la Font

7 de novembre de 2016

El taller està vinculat a l'exposició Art en Transit que es pot visitar aquests dies a la Sala Trinitaris de Vilafranca

Durant la tarda del dilluns 7 de novembre, els alumnes de grau superior han participat al taller de Dibuix i espai públic dirigit per Francesc Ruiz, un dels artistes presents a l'exposició Art en trànsit promoguda per l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca.

El taller s'ha desenvolupat als carrers propers a l'escola i té per objectiu desenvolupar recursos de dibuix aplicats a l'entorn urbà.

Arsenal aconsegueix  la Carta Erasmus

8 de gener de 2014

El dia 8 de gener de 2014, la direció de l'Escola Municipal d'Art Arsenal va rebre una notificació de l'Education, Audiovisual and Culture Executive Agency de la Unió Europea que comunicava el següent: "La Comissió Europea ha decidit premiar la seva institució amb la Carta Erasmus"

El fet que Arsenal estigui en possessió de la Carta i entri en el programa ECHE (Charter for Higher Education 2014-2020) és una gran notícia, tan per a l'escola d'art, com per a Vilafranca que amb la consecució d'aquest reconeixement esdevé referent en el mapa dels ensenyaments superiors europeus.

Anna Via participa a CatSkills 2016 de Disseny Gràfic

14 de juny de 2016

ESCOLA PAU GARGALLO, BADALONA

avia csk2

L’Arsenal participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d’alumnes de formació professional

Avui dimarts, l'alumna de segon curs de Gràfica Impresa de l'escola municipal d'art Arsenal, Anna Via, participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d'alumnes de formació professional de Catalunya. D'aquest campionat sortiran els representants que competiran a SpainSkills, i desprès a WorldSkills. L'EMA Arsenal ha participat en les dues darreres edicions de CatSkills, amb molt bons resultats.

Cristina Amat, Laura Garriga, Rosa Tous i Montserrat Vinyals han presentat els seus projectes finals a The CraftRoom 

29 de novembre - 1 de desembre de 2013 

DISSENY HUB, BARCELONA

Cristina Amat

Com a cloenda de la setmana de l'Artesania, The CraftRoom permet el contacte directe entre artesans, dissenyadors i industrials per tal de potenciar la col·laboració existent entre aquests àmbits com un dels aspectes diferencials del nostre teixit productiu

L'escola serà present a Joya Barcelona i Espai Joia amb dos projectes de Noelia Calduch i Aïda Cascant

8, 9 i 10 d'octubre de 2015

PALAU DE CONGRESSOS DE CATALUNYA / CENTRE D'ART SANTA MÒNICA

Joc d'equilibri d'Aïda Cascant

El projectes finals d'Aïda Cascant i Noelia Calduch, alumnes de joieria artística, han estat seleccionats per representar l'escola a Joya Barcelona i a Espai Joia, les dues fires de Joieria Contemporania que tenen lloc a  Barcelona els dies 9, 10 i 11 d'octubre

Joya Barcelona i Espai Joya són els esdeveniments joiers més rellevants que es desenvolupen a Barcelona i concentren durant tres dies l'atenció de tot el sector.   Enguany, Joya Barcelona tindrà lloc al Centre d'Art Santa Mònica, al capdavall de la Rambla de Barcelona els dies 8, 9 i 10 d'octubre.  Espai Joia ha traslladat la seva ubicació, des de les Drassanes al Palau de Congresos de Catalunya de l'Avinguda Diagonal i estarà obert al públic els dies 9,10 i 11 d'octubre.

Estudiants de la Jaschik Álmos
Művészeti Szakképző Iskola
de Budapest van realitzar una estada de pràctiques a l'Escola Arsenal

novembre 2013

PROGRAMA LEONARDO, EU

Des del 29 de setembre i fins el 27 d'octubre, alumnes de tercer curs de gràfica de la Jaschik Álmos Művészeti Szakképző Iskola van realitzar una estada de pràctiques professsionals a l'escola Arsenal acollint-se al Programa d'Aprenentatge Permanent, "Leonardo da Vinci" de la Unió Europea

No era la primera vegada que Arsenal rebia la visita de professors de la Jaschik Álmos Művészeti Szakképző Iskola de Budapest. L'abril passat, van ser a Vilafranca el seu director, Menyhárt Pál, el sots-director, Farkas Anna i la professora d'imatge gràfica, Siklósi Alexa, amb l'objectiu de consolidar les relacions entre ambdues escoles i conèixer de prop el model pedagògic del nostre centre.

Cuatre alumnes de l'escola han estat seleccionats per participar al programa Futur Excel·lent d'Artesania Catalunya

12 de juliol de 2015

CENTRE CULTURAL EL BORN, BARCELONA

the Craftroom 2015 Futur Excel·lent

Noelia Calduch, Aïda Cascant, Brigitte Guerra i Daniel Rivas han presentat el seus projectes finals a The Crafroom 2015 on han pogut contactar amb d'altres professionals i empresaris del sector.

The CraftRoom está concebut com un espai de trobada entre professionals del disseny, la moda i l'artesania per tal de propiciar sinergies com les que han portat l'escola a participar en dues edicions de 080 Fashion Week, acompanyant a la passarel·la les creacions de la dissenyadora Natalie Capell.

Les vinyes i les instal·lacions de Caves Nadal i de l'Escola d'Art Arsenal s'han convertit en espais de reflexió, experimentació i treball creatiu

L'Arsenal como vincle entre les escoles d'arts plàstiques i disseny, la projecció i el prestigi de JOYA BARCELONA, així com la dilatada experiència vitivinícola de Caves Nadal, va oferir a estudiants de joieria l'oportunitat de participar en un "stage creatiu" de cinc dies en terres del Penedès. Durant la residència artística a la Finca Nadal, 2 alumnes seleccionats de cada una de les 5 escoles oficials de joieria de Catalunya, van tenir l'oportunitat d'experimentar la vinculació entre allò sensorial (joieria), el territori (Penedès) i així crear, en les instal·lacions de l'escola Arsenal, peces exclusives amb un segell d'identitat propi que permeti veure reflectides les vivències i les experiències obtingudes.

Subcategories